Beer flight

Rotterdam Craft Beer Tours: Rotterdam’s eerste en enige kwaliteit Craft Beer Tour

Duik in de enige echte Rotterdam Craft Beer scene. Neem deel in onze 5-sterren beoordeelde fietstour en proef de lekkerste en laatste craft beer uit Rotterdam. Ontdek Rotterdam’s nieuwste HOPspots, ontmoet en praat met de brouwers en leer over de verhalen achter de brouwerijen en het brouwproces. En het beste van allemaal: je kan al deelnemen vanaf € 38,50!

of bekijk eerst onze tours

Rotterdam Craft Beer Tours

De Rotterdam Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Rotterdam. Afhankelijk van de gekozen tour, wordt je tijdens de tour door één van onze gidsen begeleid. Al onze gidsen hebben een passie voor craft beer en hebben praktische kennis van het bierbrouwen en de omgeving. Bij de Self-Guided Craft Beer Tour ga je zelf op pad. De focus tijdens de tour ligt, uiteraard, op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Aan het einde van de tour zal je in staat zijn de verschillende biersoorten te onderscheiden.

Waarom een Rotterdam Craft Beer Tour boeken?

Brewery-icon-2

Ontmoet de brouwer

Meet & greet met de brouwers en bier experts. Vraag ze het hemd van hun lijf, want dit zou zomaar je enige kans kunnen zijn!

bicycle-icon-2

The Dutch way

Onze toer focust zich op de echte Rotterdamse Craft Beer hotspots. Deze locaties vind je meestal niet in het centrum van Rotterdam. Daarom bezoeken we ze op traditioneel Nederlandse wijze: met de fiets! Neem je eigen fiets mee of huur er eentje via ons

Beer-tasting-icon-2

Bier proeverijen

Het belangrijkste onderdeel van de tour is, uiteraard, het proeven van bier. Tijdens de tour zullen we verschillende bieren proeven, zoals Pale Ales, Tarwebier, (NE)IPA’s, Stouts, Porters en experimentele bieren.

Rotterdam Craft Beer Tours is de ultieme experience voor bier liefhebbers en is een perfecte namiddag vol plezier met je vrienden, familie of collega’s.

of bekijk eerst onze tours

Rotterdam Craft Beer Tours Logo

Testimonials

 • Original Tour – Bachelor party

  We had a great time with Frank, very reliable all the time. I totally recommend this tour, especially with big groups!

  Patrik Pudelko (Germany)

 • Self-Guided Craft Beer Tour

  Superleuke tour gedaan, die goed was georganiseerd. We zijn langs meerdere brouwerijen gefietst en kwamen zelfs op plekken die ik als inwoner van Rotterdam nog niet kende. De brouwers vertelden allemaal zeer gepassioneerd over het brouwproces. En de biertjes smaakten goed!

  Sandra Roelvink (Rotterdam)

 • Self-Guided Craft Beer Tour

  Eerder al met vrienden de Utrecht Craft Beer Tour gedaan en nu dus Rotterdam. Het concept is hetzelfde, maar uiteraard een volledig andere setting. Erg leuk om de verschillen met de Utrechtse brouwers te kunnen zien. De bieren zijn ook zeker erg goed. Aanrader!

  Kai (Raalte)